ser podpuszczkowy naturalny prosto od rolnika Warszawa FarmAndGo

Comments (7)

  • Grzesiek
    8 sierpnia 2017

    Ser korycińskiemu mój ulubiony 🙂

  • Monika
    8 sierpnia 2017

    przepis wydaje się nieco skomplikowany

  • 8 sierpnia 2017

    Przepis nie jest tak skomplikowany na jaki wygląda. Najgorszy zawsze jest pierwszy raz, później wszystko nabiera innego wymiaru 🙂

  • Anonim
    8 sierpnia 2017

    jutro jadę do sklepu po mleko i podpuszczkę. Będę w weekend serek robiła. Napiszę jak mi wyszedł

  • anka44
    8 sierpnia 2017

    Gdzieś widziałam przepis w którym dodaje się wapń??? O co chodzi???

  • jozin z bazin
    30 sierpnia 2017

    Czy nazwa ser koryciński jest zastrzeżona?

    • farmandgo
      16 kwietnia 2018

      Tak jest nazwą zastrzeżoną

Comments are closed.